MobilePay klar til Apple Watch

Er du blandt de heldige, der har fået fingre i et Apple Watch, så kan du allerede fra i dag godkende anmodninger om penge og se notifikationer fra MobilePay via uret, skriver Danske Bank i en meddelelse på deres MobilePay hjemmeside. Flere MobilePay-funktioner vil løbende komme til.

En af de første klar til Apple Watch i Danmark

​​Som nogle af de første i Danmark er MobilePay klar med en app til et af verdens mest hypede produkter, nemlig Apple Watch. Uret er endnu ikke til salg i Danmark, men udviklerne hos MobilePay har ikke kunnet vente. Derfor er første version af appen allerede klar til det nye ur, når det lander i de danske butikker i efteråret.

Uret vibrerer, når der er nyt fra MobilePay

Lige som de fleste smartphones vibrerer, når der er en ny besked, er det samme tilfældet for uret, når der f.eks. kommer en anmodning om penge via MobilePay. Modtager du, eller bliver du anmodet om penge, vil det dukke op som en besked på uret. Desuden vil en lille blå prik ved ikonet for MobilePay-appen vise, at der er nyt, hvis du misser beskeden i første omgang.

Uret skal også bruges ved kassen i supermarkedet

“Vi vil selvfølgelig lytte grundigt til brugernes indledende reaktioner og tage bestik af det. Målet er selvfølgelig, at man også skal kunne gennemføre lynhurtige MobilePay-betalinger med sit ur i supermarkedet. Ligesom det i dag er muligt med mobilen”, siger Mark Wraa-Hansen chef i MobilePay.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *